Zoeken

Ik ben er even (niet)

Ik heb altijd gezegd dat ik voor mijn 40ste verjaardag een tijdlang op ontdekking wou gaan met het gezin. Een sabbatical, een wereldreis, er even ‘tussenuit’ zeggen ze ook wel eens. Hoewel het vaak gaat om onthaasten, het herstellen van de werk-gezin verhouding, of het tijd nemen om te herbronnen, bedoel ik eigenlijk geen van deze drie.

Eerder de mogelijkheid om te ontdekken, input te krijgen, nieuwe inzichten te verwerven, de Doenkers projecten actief ondersteunen of gericht te kunnen verdiepen in een van de passies is wat me zo boeit aan een sabbatical.

Je bent er misschien even niet voor familie, vrienden, collega’s, en tegelijk ben je er even wel voor de mensen die je op je weg ontmoet.

Je bent er even (niet).

Ik zou het haast vergelijken met een persoonlijk ontwikkelingsplan, een ervaringsgericht traject dat ik samen met mijn gezin, en vooral in ont-moeting en dialoog met andere mensen, wil afleggen.

Is dat niet wat men ‘groeien’ noemt?

2014-08-23 17.04.56

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon