Zoeken

Stop het geZoom in mijn hoofd - Bootcamp Time managementNa de zoveelste Zoom meeting zet je eindelijk die hoofdtelefoon af en lijken je hersenen nog steeds te Zoomen. Snel een koffie zetten, want over een kwartiertje begint de volgende sessie alweer.


'Hopelijk houdt de internetverbinding stand, want deze videocall is cruciaal. De baas gaat toelichten wat de nieuwe plannen zijn naar aanleiding van de coronamaatregelen'. Ik voel toch een lichte stress opkomen, want gisteren zorgde die verbinding tijdens de webinar voor robotstemmetjes waardoor ik niets begreep van wat er gezegd werd. Ik moest zowaar 4 keer uit- en inloggen om eindelijk weer deftig te kunnen volgen... Die frustratie hoop ik vandaag niet weer te voelen...


Ondertussen heb je een tweede scherm gekocht voor jouw thuiskantoor - op dat laptopscherm is het haast onmogelijk om documenten én video én mailbox samen open te zetten, toch? Die speelkamer werd tijdelijk jouw home office. Jouw partner kreeg een scherm van zijn werk, maar jij niet. Niet echt eerlijk, toch?


Oh ja, jouw tienerdochter zit ook thuis te werken en jouw schoonmoeder belt om de haverklap overdag. In haar hoofd ben je immers thuis en dus niet aan het werk. Dan kan je toch 'even' naar de winkel rijden voor haar boodschappen, niet?


Klinkt deze situatie je bekend in de oren? Dan wordt het tijd om actie te ondernemen!


90-minutes Bootcamp Time management


Speciaal voor jullie ontwikkelde ik een online bootcamp. Geen sessies van 3 uur, maar kort en krachtig in 1,5 uur.


In 3 sessies van 30 minuten help ik jou om jouw Work-Life balans weer in evenwicht te krijgen en je ZELFORGANISATIE te optimaliseren. Je krijgt concrete tools waarmee je aan de slag gaat en boekt resultaat op korte termijn.


De reeks bestaat uit 2 online webinars van 30 minuten die je op eigen tempo kan volgen op een moment dat dat voor jou past. Nadien maken we een persoonlijke afspraak voor een online 1 op 1 coachingsmoment. Ja, dat lees je goed. Individueel én op jouw maat. Met jouw vragen en uitdagingen gaan we aan de slag.


Wakosta?


40 euro. Zo weinig? Ja, omdat ik vind dat deze bootcamp voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn....


Hoe schrijf ik in?


Simpel, klik op deze link en start meteen.


Tot snel!


Roel


19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon